woensdag 18 juni 2014

Een witte quest op mijn route

Vandaag zag ik een witte quest voor me rijden.
De route was iets anders dan normaal, meer de route zoals ik die in de ochtend ook rij. Doe ik in de middag ook wel eens, zeker bij mooi weer omdat ik daar wat minder kans heb op andere fietsers die het fietspad bevolken.

Echter nu zag ik voor mij een witte quest rijden. Dus in plaats van daar de weg op te gaan zijn we maar op het fietspad gebleven om toch nog even de quest te achtervolgen. Moest wel de snelheid er uit omdat er een scherpe bocht in het fietspad zit. En volgens mij ben ik daar in de spiegel gezien. Want collega fietser hield de snelheid er uit en bleef goed aan de kant fiets.

Even later waren de spoorbomen dicht, dus ben ik daar alsnog afgeslagen richting mijn ochtend route. Heerlijk weer gehad daar, lekker door trekken naar de 50. Goede asfalt weg daar. Breed genoeg om geen last te hebben van anderen. Brommertje die achter me aan kwam, maar die is er niet voorbij gekomen, en zag ik op een gegeven moment in de spiegels niet meer terug. Wel de wind in de goede hoek.

Zo kom je toch nog wel eens wat VM's tegen in het wild hier. Zo ben ik ook Brandweerquest pas een keer tegen gekomen, en kom ik regelmatig een gele met witte bovenkant tegen. Op het werk staan er regelmatig 3, en in de straat hier tegenover woont er ook 1. En zo zijn er nog wel at andere VM's die ik zo nu en dan eens zie.


Groet,
R.J.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten