maandag 23 december 2013

Bijna einde jaar.


Nog een paar dagen ja. Wel wat vrije dagen, maar toch nog niet helemaal vakantie nu. Dus nog een paar kilometers, dan is het gebeurd met de fietskilometers voor 2013. De olliebollentocht gaat het niet worden dit jaar. Eigenlijk nog nooit geweest. Wel altijd even gekeken wanneer en waar het was. Maar die drukke laatste dagen van het jaar nooit te tijd kunnen/durven nemen om zo iets mee te maken.

Statistieken zoals je bij anderen leest zo die laatste dagen heb ik niet. Fiets nu ruim 5.5. jaar met een VM. Heb ergens tussen de 30.000 en 35.000 km gefietst denk ik. Mooi aantal op zich. Maar ben vooral blij met de VM voor mijn dagelijkse woon werk ritjes. vaste reistijden, zowel bij wind mee als wind tegen scheelt het max een paar minuten.
Nooit meer hoeven kijken of het regenpak nu aan moet of niet. Alleen of ik de pet op doe of niet, maar dat kan ik tijdens het rijden nog snel doen, dus als het droog is als ik naar de fiets loop blijft hij af, ander gaat hij op. Weinig over nadenken dus :). En hoop dus ook in 2014 weer vele kilometers te kunnen fietsen. Een rondje rond het IJsselmeer speelt al jaren in mijn gedachte, maar of daarin 2014 anders zal worden dan de voorgaande jaren? We zullen het zien.


Zo vlak voor de feestdagen wil ik een ieder die dit leest toch ook via deze weg gezegende kerstdagen en een voorspoedig 2014 toe wensen. Met vele gezonde kilometers op en/of in de fiets.

RJ.

3 opmerkingen:

 1. Ook voor jouw en je naasten alle goeds toegewenst voor 2014!

  Groeten, Adri.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ook fijne dagen toegewenst en een heel goed 2014!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha, nog een RJ!

  Fijne feestdagen en veel veilige (velomobiel)kilometers gewenst!

  Groeten, RJ (Robert-Jan)

  BeantwoordenVerwijderen